Ons kantoor is lid van Baerz & Co luxury homes; een Nederlands platform dat exclusieve woningmakelaars met elkaar verbindt. Voor meer informatie over ons landelijke aanbod en dienstverlening kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Apartment for sale in Arnhem

Arnhem Utrechtseweg 103 - 6812AA The Netherlands


Roy Boesveld profile image
Roy Boesveld
Real Estate Agent
+316 54212521
r.boesveld@willemsen.nl

Willemsen Makelaars
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
NETHERLANDS
+31 26 445 27 51
www.willemsen.nl
info@willemsen.nl

Living area
296m2
Plot size
N/A
Bedrooms
5

Description

DRIE APPARTEMENTEN, EINDELOOS WOONGENOT

In Schoonheuvel heeft u de keuze uit drie appartementen. Ze zijn allemaal anders qua indeling, oppervlakte, inrichting en uitzicht. Maar tegelijkertijd hebben ze ook veel gemeen. Zo beschikt elk appartement over twee volledig uitgeruste badkamers met topsanitair en een grootse keuken met kookeiland en zeer hoogwaardige apparatuur. Op de vloeren ligt prachtig visgraatmotief eiken parket met vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt en uw hele appartement is voorzien van een state of the art luchtbehandelingssysteem. Overal zijn al wandarmaturen aanwezig, de ramen zijn voorzien van authentieke binnenluiken, er zijn gashaarden en ook de geluidsboxen voor uw Sonos systeem zijn al geïntegreerd in elke ruimte. Echt aan alles is gedacht. Pak uw meubels op, verhuis ze en start met eindeloos genieten van een appartement dat zijn gelijke niet kent.
PARKAPPARTEMENT

U zoekt rust en ruimte. Luxe en grandeur. Een thuis omringd door groen, met tussen de bomen door een grandioos uitzicht. In het Parkappartement vindt u het allemaal… en nog zoveel meer. U hebt de beschikking over twee imposante woonlagen met hoge plafonds ( 4,5 meter ). Op de begane grond wordt uw oog meteen getrokken naar de imposante serre die uitkijkt over de parkachtige tuin. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Zoals de zeer royale woonkamer met open keuken en kookeiland, twee slaapkamers, een riante badkamer plus een extra werkkamer. In het souterrain bevindt zich als extra een compleet uitgerust appartement met eigen opgang. De ideale ruimte om kantoor te houden, een plek voor inwonende kinderen of voor een persoonlijke zorgassistent die er 24/7 voor u is. Living apart together krijgt in het Parkappartement een geheel nieuwe dimensie.
ONZICHTBAAR COMFORT

In Villa Schoonheuvel voelt u zich altijd comfortabel. Ongeacht de buitentemperatuur. Elk appartement heeft een eigen klimaatinstallatie die via het touchscreen in de woning en een app geregeld kan worden. In de tuin zijn de luchtbehandelingsunits met warmtepompen geplaatst, in de appartementen is er een aparte technische ruimte met daarin alle techniek. Lekker koel op die warme dagen, behaaglijk warm als de buitentemperatuur daalt. Het systeem is al helemaal ingeregeld en per ruimte te regelen. Maar u ziet of hoort er niets van in uw appartement. Sleuven in het plafond blazen de koelte van de luchtkoeling naar binnen en zorgen voor het aanvoeren van schone lucht en het afvoeren van vuile lucht. De vloerverwarming doet geruisloos zijn werk en dankzij hoogwaardige isolatie in dak, wanden, vloeren en ramen hebben alle appartementen minstens het A+ energielabel.

Features

Transfer of ownership
price
€ 2.750.000
Construction
Kind of house
Apartment
Construction period
2022
Energy rating
A+
Bedrooms
5
Bathrooms
2
Surface Areas And Volume
Living area
296 m2
Other indoor space
0 m2
Exterior space attached to the building
0 m2
External storage space
0 m2
Volume in cubic meters
1200 m3
Plot size
0 m2
facilities
Vrij uitzicht over parkachtige tuin
Bomen en groen
In centrum
Baerz & Co Property Brochure

Brochure

Information / Viewing request

Videos

Photos

Living in Arnhem

Arnhem, the historic city known for the Battle of Arnhem, is strategically located in the eastern Netherlands, surrounded by the stunning nature reserves of the Veluwe and the river forelands of the Rhine. In this dynamic city, you will find the perfect balance between urban charm and natural beauty. Rich in culture and history, it is the geographic home of some of the most notable historical sights in the Netherlands such as the Airborne Museum and the Open Air Museum.